Pokrof-dag 2018

Het is het Wladimirbestuur een genoegen u uit te nodigen voor de jaarlijkse Dag van de Pokrof-gemeenschappen. Deze vindt plaats op zondag 14 oktober a.s. in Vierakker. Aanvang van de Goddelijke Liturgie is 10:30 uur in de kerk van de H Willibrord, Vierakkersestraatweg 31, 7233 SE Vierakker (de mooiste kerk van Gelderland; zie www.demooistekerk.nl).
Wij ontvangen u ‘s morgens graag met een kop koffie/thee in het Ludgerus¬gebouw, Vierakkersestraatweg 37, 7233 SH. De zaal is open om 09.30 uur.

De programma-elementen zijn:
• viering van de Goddelijke Liturgie, met zang van twee koren, in de parochie¬kerk van de H. Willibrord, Vierakkersestraatweg 31, 7233 SE, om 10.30 uur.
• gezamenlijke lunch in het (naastgelegen) Ludgerusgebouw.
• ontmoeting en gesprek onder het genot van een drankje.

U bent van harte welkom om mee te zingen in het gelegenheidskoor, geleid door de dirigente van het Eindhovense koor, Monique de Boer-Pomarelle. De zangers worden om 09.30 uur verwacht in de pastorie, voor het inzingen. Nadere informatie krijgt u van uw dirigente. In de viering wordt de vierde toon gezongen.
Naast dit koor heeft mannenkoor Wladimir, onder leiding van Johnny Smit, zijn aandeel in de Liturgie.
De kosten voor deze dag zijn € 5,– p.p. (niet voor celebranten), te voldoen na de viering, bij binnenkomst in het Ludgeruscentrum.

Graag zien we uw aanmelding tegemoet. Gebruikt u daarvoor het aanmeldingsformulier  ( hier downloaden) , te retourneren via r.e.wolthers@concepts.nl, of aan R.E. Wolthers, Koninginneweg 65, 7462 HL Rijssen.

(N.B.: De locatie bevindt zich op 10 km van NS-station Zutphen. Er bestaat geen busverbinding. Vandaar een vriendelijk maar dringend verzoek om zo veel mogelijk per auto samen te reizen.
Mochten onverhoopt sommigen die gelegenheid niet hebben, dan kunnen zij dit middels hetzelfde formulier kenbaar maken. In voorkomende gevallen zullen we trachten om in vervoer van Zutphen-NS naar Vierakker v.v. te voorzien.)

Het bestuur van Wladimir